Νέα

Με την επιτυχημένη πραγματοποίηση της τελική εκδήλωσης της δράσης 2.6 «Forum απασχόλησης. Δικτύωση ανέργων, εργαζομένων και εργοδοτών -Προσαρμογή στις νέες συνθήκες της αγοράς εργασίας», ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη δράση αλλά και το έργο «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών».

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συν – Τόπος» προσκαλεί επιχειρηματίες του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, να συμμετάσχουν σε εκδήλωση δικτύωσης στο πλαίσιο της δράσης 2.6 «Forum Απασχόλησης», τόσο μεταξύ τους όσο και με άλλες ομάδες ωφελουμένων – ανέργων του έργου «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών»

Με επιτυχία  ολοκληρώθηκε και το 2ο εργαστήριο στο πλαίσιο της δράσης 2.6 «Forum απασχόλησης - Δικτύωση ανέργων, εργαζομένων και  εργοδοτών», στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εργάνη, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΤΟΠΟΣ»  σας προσκαλεί

σε  εργαστήριο δικτύωσης  των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους/τις ανέργους/ες ωφελούμενους/ες του σχεδίου δράσης με πρωταρχικό στόχο την καταγραφή των αναγκών τους, καθώς και αυτών της τοπικής αγοράς εργασίας.

Συκιές, 16 Σεπτεμβρίου 2015Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 1ο εργαστήριο δικτύωσης  εκπροσώπων τοπικών επιχειρήσεων, ΜΚΟ, Κοινωνικών Επιχειρήσεων , ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, Αναπτυξιακών Εταιριών και ανέργων – ωφελούμενων του Σχεδίου Δράσης «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΤΟΠΟΣ»  σας προσκαλεί

σε  ενημερωτική εκδήλωση και σε δυο παράλληλα εργαστήρια με θέμα την παρουσίαση, την καταγραφή καιτη δικτύωση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων τόσο μεταξύ τους όσο και με τους/τις ωφελούμενους/ες του σχεδίου δράσης «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών».

Δείτε τα αποτελέσματα του σχεδίου δράσης της αναπτυξιακής σύμπραξης ΣΥΝΤΟΠΟΣ.

file-pdfΑποτελέσματα Σχεδίου Δράσης

«Η ανεργία μπορεί να αντιμετωπιστεί με σοβαρό σχεδιασμό και προγραμματισμό δράσεων διαρκείας, με μελέτη, με αξιοποίηση προγραμμάτων και σύγχρονων εργαλείων, με κατάρτιση και εκπαίδευση των ανέργων, και όχι με κούφια λόγια, δεκάρικους λόγους, καταγγελίες και αόριστες αναφορές, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Και στο επίπεδο αυτό η Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμπράττοντας με κοινωνικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς, μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό και αποτελεσματικό ρόλο».

ΑΡΧΙΚΗ     ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ     ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ     ΝΕΑ     ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ syntopos.gr © 2014    |    Developed by pollux

footer