Δελτίο Τύπου

01. 10. 2015

Με την επιτυχημένη πραγματοποίηση της τελική εκδήλωσης της δράσης 2.6 «Forum απασχόλησης. Δικτύωση ανέργων, εργαζομένων και εργοδοτών -Προσαρμογή στις νέες συνθήκες της αγοράς εργασίας», ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη δράση αλλά και το έργο «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών».

Στο κάλεσμα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Συν- Τόπος» για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εργάνη, ανταποκρίθηκε πλήθος επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας αλλά και ωφελουμένων του Σχεδίου Δράσης . Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενημερώθηκαν οι επιχειρηματίες για τις δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου, ενώ παράλληλα δικτυώθηκαν άνεργοι/ες – ωφελούμενοι /ες με τους εν δυνάμει εργοδότες. Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματιών. Η ολοκλήρωση της δράσης 2. 6. «Forum Απασχόλησης» εξελίχθηκε σε κοινό τόπο σύγκλησης των αναγκών των εργοδοτών και των άνεργων- ωφελούμενων του Σχεδίου Δράσης.

061015


 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Κέντρο «Εργάνη» - Τηλ.: 2310.621166 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.syntopos.gr www.ergani.gr

footer