Δελτίο Τύπου

23. 09. 2015

Με επιτυχία  ολοκληρώθηκε και το 2ο εργαστήριο στο πλαίσιο της δράσης 2.6 «Forum απασχόλησης - Δικτύωση ανέργων, εργαζομένων και  εργοδοτών», στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εργάνη, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015.

Στο εργαστήριο προσήλθαν επιχειρηματίες, άνεργοι και εργαζόμενοι της τοπικής κοινωνίας  προκειμένου να ενημερωθούν, πληροφορηθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας και απασχόλησης,  χρηματοδότησης και επιδοτούμενων θέσεων εργασίας. Επίσης, στόχος του εργαστηρίου ήταν η δικτύωση των επιχειρηματιών  τόσο μεταξύ τους όσο και με ανέργους κι εργαζομένους της περιοχής.

Ακολούθησε βιωματικό εργαστήρι με σκοπό την  αναγνώριση και την καταγραφή αναγκών των εργοδοτών αλλά και των ωφελουμένων του σχεδίου δράσης. Πιο συγκεκριμένα καταγράφηκαν, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι ανάγκες και οι προσδοκίες τόσο των  εργοδοτών από τους εργαζομένους τους όσο και των εργαζομένων – ανέργων από τους εργοδότες.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών» που συντονίζει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συν – Τόπος»

photo300915


 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Κέντρο «Εργάνη» - Τηλ.: 2310.621166 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   www.syntopos.gr   www.ergani.gr   

footer