ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

17. 09. 2015

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΤΟΠΟΣ»  σας προσκαλεί

σε  εργαστήριο δικτύωσης  των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους/τις ανέργους/ες ωφελούμενους/ες του σχεδίου δράσης με πρωταρχικό στόχο την καταγραφή των αναγκών τους, καθώς και αυτών της τοπικής αγοράς εργασίας.

 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο  της δράσης 2.6 «Forum απασχόλησης» του σχεδίου δράσης «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών» την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου  2015 και ώρα 15:30, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εργάνη.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε  τοπικές επιχειρήσεις, σε ωφελούμενους/ες του Σχεδίου Δράσης, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών καθώς και κοινωνικές επιχειρήσεις προκειμένου να δοθεί και να καταγραφεί η δική τους οπτική της σημερινής εργασιακής πραγματικότητας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Κέντρου Εργάνη, έως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, Καραβαγγέλη 1, Συκιές, στο τηλ. 2310 621 166 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

footer