ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27. 03. 2014

Το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 το Κέντρο Εργάνη και οι εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ‘ΣΥΝ-ΤΟΠΟΣ’ - Δήμος Νεάπολης Συκεών, Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης Συκεών, Ανατολική Α.Ε., Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, Πυξίδα, Δίκτυο Γυναικών του Κέντρου Εργάνη θα διοργανώσουν ενημερωτικό –επιμορφωτικό εργαστήριο που αφορά στη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιρισμών στο πλαίσιο του έργου ‘Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών το οποίο χρηματοδοτείται από είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο HYATT στο πλαίσιο του Money Show, το Σάββατο 29/03/2014 μεταξύ 16:00 και 18:00 στην αίθουσα Boardroom. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τις προϋποθέσεις δημιουργίας κοινωνικών επιχειρήσεων, τις μορφές κοινωνικών επιχειρήσεων, το πλαίσιο λειτουργίας τους, το θεσμικό πλαίσιο και καλές πρακτικές.

Πληροφορίες:
Κέντρο Εργάνη (Καραβαγγέλη 1, Συκιές, τηλ. 2310 621166 & στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

footer