ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

04. 12. 2013

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στο πρώην Δημαρχείο της Νεάπολης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με θέμα «ΣΥΝ – ΤΟΠΟΣ: Ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών ένας ΣΥΝ – ΤΟΠΟΣ Απασχόλησης και Καινοτομίας». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών», υλοποιείται από το Κέντρο Εργάνη, το Δήμο Νεάπολης – Συκεών, το Κέντρο Πρόληψης της Εξάρτησης από Ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας ΠΥΞΙΔΑ, το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης ΑΤΕΙΘ, το Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών του Κέντρου Εργάνη.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρέτησε ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών κος Συμεών Δανιηλίηδης, ενώ συμμετείχαν με εισηγήσεις για θέματα: Κοινωνικής Οικονομίας, Πράσινης Ενέργειας, Επιχειρηματικότητας, Κατάρτισης και Συμβουλευτικής στην Απασχόληση, στελέχη του Κέντρου Εργάνη, της Ανατολικής Αναπτυξιακής Α.Ε., του Συμβουλευτικού Σταθμού Συκεών και της ΠΥΞΙΔΑΣ. Τέλος, παρουσιάστηκε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Γυναικών «Μυγδονία» ως καλή πρακτική εφαρμογής της κοινωνικής οικονομίας και η επιχείρηση «Κατασκευή Ηλιακών Θερμικών Συστημάτων -HELIONAL» ως καλή πρακτική πράσινης επιχειρηματικότητας.
Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» τουΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΙΤΗΣΕΙΣ:
► Κέντρο «Εργάνη» (Καραβαγγέλη 1, Συκιές) - Τηλ.: 2310.621 166 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
► Συμβουλευτικοί Σταθμοί δήμου Νεάπολης-Συκεών: ♦ Σ.Σ. Νεάπολης – 2310.671100 (εσωτ.199)
♦ Σ.Σ. Συκεών – 2313.313154, 2313.313151 ♦ Πεύκων – 2313.502226 ♦ Σ.Σ. Αγίου Παύλου
– 2313.300206

footer